Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Penalty World Cup Brazil

A mai játék főszereplője a portugál csapat lesz. Azon belül is a világsztár focista, Christiano Ronaldo. Nyerd meg a különböző csatákat a világbajnoki mérkőzéseken és zsebeld be a jutalmakat. Az első ellenfeled a nagy rivális, Spanyolország csapata lesz. A focis játékok közül már jól ismert irányítást kell használnod ennek a játéknak a folyamán is. Állítsd be az irányzékot, majd az erőt, és ha szükséged van csavard is meg a labdát.

Minden mérkőzést hendikeppel indítod, azaz az ellenfél vezetésével kezdődik a meccs. Például a spanyolok elleni mérkőzést 2-0-ról kell megfordítanod. Ez annyira nem veszélyes, hiszen 10 szabadrúgást kell ellőnöd, így legalább 3-szor kell eredményesnek lenned.

Penalty World Cup Brazil

0 Tovább

Foci világbajnokság 2014

Közeleg a 2014-es Brazíliában rendezendő labdarúgó világbajnokság, ennek örömére egy igazán világbajnoki hangulatú játékot mutatunk be ma nektek. A 2014 Soccer World Cup focis játékban a célod, hogy megnyerd a világbajnoki trófeát. Fontos, hogy minden meccsen jól szerepelj. A feladatod, hogy a szabadrúgásokat minél jobb százalékban teljesítsd. Ha erősebb csapat ellen játszol, akkor nagyon ügyesnek kell lenned, mert az ellenfél is sűrűn betalál majd. Gyengébb csapatok ellen többször is hibázhatsz! Légy ügyes, és menetelj végig a világbajnoki győzelemhez vezető úton!

2014 Soccer World Cup

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek