Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zombie Soccer

Zombie Soccer

Ezúttal egy kicsit különleges focis játékot hoztunk el nektek, hiszen ezúttal nem az emberek a főszereplők, hanem a zombik. A játék inkább ügyességi, mint sport, hiszen a célod az, hogy a labdát a csont kapuba juttasd. Állítsd be az irányt és az erősséget, majd lődd el a "labdát" a zombi focistával.  A játékban rengeteg akadály, és hátráltató tényező lesz, melyeket ügyesen ki kell játszanod. Lesznek segítő elemek is, melyekre ha rálövöd a labdát, akkor elpattannak a megadott irányba. Ügyeskedj a kis zombi focistával, és lődd be mind a 28 pályán a lasztit a csonthálóba! :)

Zombie Soccer

0 Tovább

Football Star

Football Star

A Football Star játék egy remek, ötletes és jól összerakott focis játék a King műhelyéből. A játékban egy egész csapatot kell irányítanod, elsőként a kezdők csapatával kell majd megküzdened. Az irányítás egyszerű, hiszen csak az egeredet kell hozzá használni. A bal egérgombbal tudsz váltani játékost, és tudsz passzolni. Ha hosszan tartod lenyomva a gombot, akkor egy kis indikátor kezd el tölteni a játékos alatt, ez jelzi a lövés erősségét. A játék elsőre nem egyszerű, ha kikapsz már az első meccsen ne add fel. Egy kis gyakorlás, és máris mestere lehetsz ennek a focis játéknak!

Football Star

0 Tovább

Szabadrúgás lövés

Freekick Football

Izgalmas szabadrúgásokat lőhetsz ebben a focis játékban. Az állított helyzetben lévő labdának állítsd be az irányát, hogy hol találnád el, és a lövés erejét! Ezután már csak abban kell bíznod, hogy a kapus nem fogja ki. A másik oldalon is helyt kell állnod, vagyis a kapuban. Védd ki az ellenfél lövéseit is, miközben te beveszed a kapuját!

Szabadrúgás

0 Tovább

Rugós foci

Elastic Soccer

A mai focis játék egy különleges játék. Hiszen nem élő focistákkal kell játszani, hanem bábukkal. A régi idők legkedveltebb focis játéka volt a rugós foci. Mindenki szerette, hiszen átélhette milyen is egy igazi focista élete. Lehetett játszani bent a meleg szobában télen is. A játék célja persze itt is ugyanaz, lődd be az ellenfél kapujába a labdát! Hajrá! :)

Rugós foci

0 Tovább

Nagyfejű focisták bajnoksága

Sports Heads Football Championship

A nagyfejű focisták remek játékkal jelentkeztek. A focis játékok közül kiemelkedik a mai játék, hiszen rendkívül hosszú, és izgalmas játékmenettel rendelkezik. Az angol premier ligából kell választanod magadnak egy csapatot, mellyel azután küzdhetsz a bajnoki címért. Minden csapatból egy ember játszik a meccseken. A célod, hogy a foci pályán a labdát az ellenfél hálójába lődd. Rengeteg bónuszt és extrát vehetsz fel a játék során! A körök végén fejlesztheted tudásodat!

Sports Heads Football Championship

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek