Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Penalty World Cup Brazil

A mai játék főszereplője a portugál csapat lesz. Azon belül is a világsztár focista, Christiano Ronaldo. Nyerd meg a különböző csatákat a világbajnoki mérkőzéseken és zsebeld be a jutalmakat. Az első ellenfeled a nagy rivális, Spanyolország csapata lesz. A focis játékok közül már jól ismert irányítást kell használnod ennek a játéknak a folyamán is. Állítsd be az irányzékot, majd az erőt, és ha szükséged van csavard is meg a labdát.

Minden mérkőzést hendikeppel indítod, azaz az ellenfél vezetésével kezdődik a meccs. Például a spanyolok elleni mérkőzést 2-0-ról kell megfordítanod. Ez annyira nem veszélyes, hiszen 10 szabadrúgást kell ellőnöd, így legalább 3-szor kell eredményesnek lenned.

Penalty World Cup Brazil

0 Tovább

Rolling Football 2

A népszerű Rolling Football első része után a második rész is rengeteg izgalmat tartogat a focis játékok rajongóinak. A feladatod, hogy elhelyezd a pályán a különböző tárgyakat, méghozzá úgy, hogy a labda a segítségükkel a hálóba landoljon. A játék nem túl egyszerű, egy kis gondolkodásra mindig szükséged lesz. Pakold a bal felső sarokban található pálya elemeket a pályára, és ha kész vagy kattints a labdákra. 

Ha az összes labda a hálóba került, akkor teljesítetted a játékot. Rengeteg pálya áll rendelkezésedre, melyek egyre nehezednek! 

Kattints a képre, a játék elindításához!

Rolling Football 2

0 Tovább

The Champions 4

A múltkori játékunkban bemutattuk a The Champions 2 focis játékot, azúttal ennek a folytatás következik. Jóval szebb grafikával, továbbfejlesztett AI-val és még több csapattal, izgalommal. A labdarúgó világbajnokság közeledtével sorra jelennek meg a különböző focis játékok, a mostani játékban is egy világkörüli tornán kell részt venned a csapatoddal. A játék elején ki kell választanod, hogy milyen csapattal szeretnél lenni. A The Champions 4 játék lehetőséget ad arra, hogy teljesen testreszabható csapattal vegyél részt a meccseken. Add meg a neveket a játékosaidnak, és állítsd be a mezed színösszeállítását is. Ha nincs kedved vele foglalkozni, akkor egy véletlenszerű csapatot is generálhatsz magadnak. Ezután irány Afrika, hiszen az első helyszín Ghána lesz. Győzz le mindenkit és szerezd meg a világbajnoki trófeát!

The Champions 4 focis játék

0 Tovább

World Soccer Champion - Nyerd meg a világbajnokságot

Már mindenki foci lázban ég, közeleg április, és meglátjátok kettőt pislogtok és már itt is van a 2014-es labdarúgó világbajnokság. Mi nagyon várjuk már, rengeteg izgalom és csata vár majd ránk, ebben biztosak vagyunk.

A mai focis játék, amit bemutatunk egy igazán szép, modern 3d-s grafikával megáldott játék lesz. A játékosok irányítása a klasszikus FIFA játékoknál már megszokott ASD irányítást alkalmazza. 

Válassz ki magadnak egy válogatott nemzeti csapatot (persze a magyarok hiányoznak, szokás szerint...), és már indulhatsz is a labdarúgó bajnokságban.

A feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleket, és eljuss a bajnoki döntőig. Ha ott győzöl, tiéd lehet a világkupa trófea! Jó szórakozást!

World Soccer Champion

0 Tovább

Soccer Stars - A világ sztárjai

A mai focis játék, amit elhoztunk nektek, egy igazán kellemes hangulató 3D játék. A játék főszereplői nem a megszokott focisták. A világ különböző tájairól érkeznek a játékosok, minden csapat jellegzetes tulajdonságokat, és értékeket képvisel. A játék elején ki kell választanod a számodra szimpatikus csapatot, és ezután már fel is sorakoznak a játékosok a zöld gyepre. A feladatod természetesen itt is az, hogy legyőzd a különböző képességű ellenfeleidet. A játékosok mind-mind különféle extra képességekkel vannak felvértezve, melyeket ki is használhatsz a meccseken! Légy te a legjobb a világon, légy te a világbajnok!

Soccer Stars focis játék

0 Tovább
«
12

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Utolsó kommentek