Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Foci világbajnokság 2014

Közeleg a 2014-es Brazíliában rendezendő labdarúgó világbajnokság, ennek örömére egy igazán világbajnoki hangulatú játékot mutatunk be ma nektek. A 2014 Soccer World Cup focis játékban a célod, hogy megnyerd a világbajnoki trófeát. Fontos, hogy minden meccsen jól szerepelj. A feladatod, hogy a szabadrúgásokat minél jobb százalékban teljesítsd. Ha erősebb csapat ellen játszol, akkor nagyon ügyesnek kell lenned, mert az ellenfél is sűrűn betalál majd. Gyengébb csapatok ellen többször is hibázhatsz! Légy ügyes, és menetelj végig a világbajnoki győzelemhez vezető úton!

2014 Soccer World Cup

0 Tovább

Foci VB 2014

A mai focis játékban egy kicsit a jövőbe utazunk el, pontosan 2014-be, a helyszín Brazília, és az esemény a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A World Cup 2014 játékban választanod kell egy csapatot, és már indulhat is a küzdelem. A játék még a sorsolás előtt készült el, ezért bekerültek olyan csapatok is, amelyek nem kvalifikálták magukat a 2014-es labdarúgó tornára. És persze hiányoznak olyan csapatok is a játékból, amelyek viszont ott lesznek. A nagyobb csapatok viszont megtalálhatóak a játékban.

A játék nem túl egyszerű. Tizenegyeseket kell lőnöd és védened. A játékban 5 lehetőséged van mind a rúgásra, mind a védésre. Légy ügyes, legyenek jók a reflexeid és ne remegj meg az utolsó pillanatokban. A cél egyértelmű a játékban, megnyerni a világbajnoki trófeát!

Foci VB 2014

0 Tovább

1 on 1 Soccer - Brazil

A mai játék egy nagyon izgalmas, mondhatni kicsit nehéz játék lesz, a címe 1 on 1 Soccer - Brazil. A focis játékok közül népszerűek az egy-egy elleni játékok, ilyenek például a Sports Heads Football sorozat részei is. A játékban több helyszínen kell meccseket játszanod. Ha megnyersze egy meccset, akkor az ellenfél összes játékosát feloldod a menüben, így legközelebb akár már őket választva is játszhatsz. Ha az ellenfeleket 3 vagy annál több góllal vered meg, akkor ajándékba kapsz egy csalás kódot, amit a főképernyőn begépelve aktiválhatsz. Ennek segítségével bónusz pályákat, bónusz játékosokat tudsz feloldani!

1 on 1 Soccer Brazil

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek