Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2

Itt a legújabb focis játék mely az előző részt is felülmúlja mind grafikában mind játékélményben. Válassz magadnak egy válogatott csapatot, és már indulhat is a bajnokság! Győzd le ellenfeleidet, és légy te a bajnok! Az irányítás egyszerű, csak az egér szükséges hozzá!

Speedplay Soccer 2

0 Tovább

Soccer Balls 2 - Pályacsomag

Soccer Balls 2 - Level Pack

A focis játékok közül nagy népszerűségnek örvend a Soccer Balls játék sorozat. Ebben egy csapattal kell játszanod, és értelemszerűen gólt kell szerezned! Az ellenfél kapuját kell megtalálnod, és abba betalálni. A csapatmunka itt nagyon fontos. Passzold ügyesen a labdát, és játszd ki az ellenfél játékosait. Bónusz pontokért gyűjtsd be az arany rögöket is a pályán!

Soccer Balls 2 - Level Pack

0 Tovább

Nagyfejű focisták bajnoksága

Sports Heads Football Championship

A nagyfejű focisták remek játékkal jelentkeztek. A focis játékok közül kiemelkedik a mai játék, hiszen rendkívül hosszú, és izgalmas játékmenettel rendelkezik. Az angol premier ligából kell választanod magadnak egy csapatot, mellyel azután küzdhetsz a bajnoki címért. Minden csapatból egy ember játszik a meccseken. A célod, hogy a foci pályán a labdát az ellenfél hálójába lődd. Rengeteg bónuszt és extrát vehetsz fel a játék során! A körök végén fejlesztheted tudásodat!

Sports Heads Football Championship

0 Tovább

Big Head Football

Big Head Football

Ebben a focis játékban egy játékost kell kiválasztanod. Rengeteg ismerős arccal találkozhatsz a játékban, akiket majd meg kell verned. A játék egyszerű. próbáld a labdát az ellenfél kapujába juttatni a megadott időn belül. A meccsek közben bónusz tárgyak jelennek majd meg a képernyőn, melyeket ha megérintesz a labdával, akkor aktiválódnak! Jó szórakozást a játékhoz! :)

Big Head Football

0 Tovább

New Star Soccer

New Star Soccer

Ebben a focis játékban egy játékos bőrébe bújhatsz bele. A játék nagyon izgalmas, rengeteg időt el lehet vele játszani. A legkisebb klubbokban kell kezdened, majd fel kell tornásznod magad a legjobb bajnokságokba. Játssz minden meccsen jól, eddz szorgosan, szerezz minél több gólt a meccseken! A játék elmenthető, így bármikor folytathatod ott, ahol abbahagytad!

Focis játék

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek