Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

England Soccer League

Játssz az angol bajnokság legjobb csapataival, küzdj meg a Premier League bajnoki kupájáért. A England Soccer League focis játék több játékmódot is tartalmaz. Játszhatsz barátságos meccseket, de játszhatsz akár egy egész bajnokságot is a kiválasztott csapatoddal. A játék irányítása a régi FIFA focis játékokhoz hasonló, azaz az iránygombokkal kell irányítani a játékosaidat, az ASDW gombok pedig a különböző funkciókért felelősek. A játék teljesen 3 dimenziós, így minden meccs nagyon élvezetes. A csapatok nevei a licenszek miatt meg lettek változtatva, de az angol liga ismerői biztosan rájönnek arra, melyik név melyik csapatot rejtik. A játékosok nevei sincsenek sajnos benne a játékban, viszont itt már csak egy-két betű változtatás történt. Így a játékosokat fel lehet ismerni akkor is, ha kicsit furcsán hangzik a név, ami le van írva. Játssz a kiválasztott csapatoddal a premier ligában, győzz le minél több ellenfelet és szerezd meg a bajnoki trófeát!

A képre kattintva indíthatod a játékot!

premier liga premier league focis játék focis játékok ingyen focis játék ingyen focis játékok labdás játékok labdarúgás chelsea liverpool manchester united arsenal 3d játékok

0 Tovább

World Soccer Champion - Nyerd meg a világbajnokságot

Már mindenki foci lázban ég, közeleg április, és meglátjátok kettőt pislogtok és már itt is van a 2014-es labdarúgó világbajnokság. Mi nagyon várjuk már, rengeteg izgalom és csata vár majd ránk, ebben biztosak vagyunk.

A mai focis játék, amit bemutatunk egy igazán szép, modern 3d-s grafikával megáldott játék lesz. A játékosok irányítása a klasszikus FIFA játékoknál már megszokott ASD irányítást alkalmazza. 

Válassz ki magadnak egy válogatott nemzeti csapatot (persze a magyarok hiányoznak, szokás szerint...), és már indulhatsz is a labdarúgó bajnokságban.

A feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleket, és eljuss a bajnoki döntőig. Ha ott győzöl, tiéd lehet a világkupa trófea! Jó szórakozást!

World Soccer Champion

0 Tovább

Foci VB 2014

A mai focis játékban egy kicsit a jövőbe utazunk el, pontosan 2014-be, a helyszín Brazília, és az esemény a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A World Cup 2014 játékban választanod kell egy csapatot, és már indulhat is a küzdelem. A játék még a sorsolás előtt készült el, ezért bekerültek olyan csapatok is, amelyek nem kvalifikálták magukat a 2014-es labdarúgó tornára. És persze hiányoznak olyan csapatok is a játékból, amelyek viszont ott lesznek. A nagyobb csapatok viszont megtalálhatóak a játékban.

A játék nem túl egyszerű. Tizenegyeseket kell lőnöd és védened. A játékban 5 lehetőséged van mind a rúgásra, mind a védésre. Légy ügyes, legyenek jók a reflexeid és ne remegj meg az utolsó pillanatokban. A cél egyértelmű a játékban, megnyerni a világbajnoki trófeát!

Foci VB 2014

0 Tovább

Penalty Shootout - Lődd be a tizenegyeseket

A szünetben több idő jut a játékra, így gondoltuk frissítjuk a focis játékok postr-es oldalunkat. A mai játék a Penalty Shootout játék, amelyben tizenegyeseket kell minél jobban értékesítened. Válassz ki egy focistát, akivel játszani akarsz és már indulhat is a bajnokság. A játékosok mindegyike rendelkezik valamilyen féle plusz képességgel. Ezeket a képernyő jobb felső sarkában találhatod. Ha ezeket aktiválod, akkor szinte biztos lehetsz a gólszerzésed sikerében. Minden adott meccsen meg van adva hány gólt kell szerezned ahhoz, hogy továbbjuss a játékban. Légy ügyes, célozz jól, és szerezd meg a labdarúgó bajnoki trófeát!

Penalty Shootout

0 Tovább

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2

Itt a legújabb focis játék mely az előző részt is felülmúlja mind grafikában mind játékélményben. Válassz magadnak egy válogatott csapatot, és már indulhat is a bajnokság! Győzd le ellenfeleidet, és légy te a bajnok! Az irányítás egyszerű, csak az egér szükséges hozzá!

Speedplay Soccer 2

0 Tovább
«
12

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Utolsó kommentek