Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Penalty World Cup Brazil

A mai játék főszereplője a portugál csapat lesz. Azon belül is a világsztár focista, Christiano Ronaldo. Nyerd meg a különböző csatákat a világbajnoki mérkőzéseken és zsebeld be a jutalmakat. Az első ellenfeled a nagy rivális, Spanyolország csapata lesz. A focis játékok közül már jól ismert irányítást kell használnod ennek a játéknak a folyamán is. Állítsd be az irányzékot, majd az erőt, és ha szükséged van csavard is meg a labdát.

Minden mérkőzést hendikeppel indítod, azaz az ellenfél vezetésével kezdődik a meccs. Például a spanyolok elleni mérkőzést 2-0-ról kell megfordítanod. Ez annyira nem veszélyes, hiszen 10 szabadrúgást kell ellőnöd, így legalább 3-szor kell eredményesnek lenned.

Penalty World Cup Brazil

0 Tovább

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2

Itt a legújabb focis játék mely az előző részt is felülmúlja mind grafikában mind játékélményben. Válassz magadnak egy válogatott csapatot, és már indulhat is a bajnokság! Győzd le ellenfeleidet, és légy te a bajnok! Az irányítás egyszerű, csak az egér szükséges hozzá!

Speedplay Soccer 2

0 Tovább

Rooney bosszúja

Rooney Rampage

Ki ne emlékezne Zidane és Materazzi 2006-os incidensére. Ezt nézve Rooney, eszébe jutott egy másik sérelem, melyben viszon már ő a főszereplő. Egyik mérkőzésen Ronaldo kiállítatta Rooneyt egy szabálytalanság után, és a hiedelmek szerint ezután a portugál a bíróra kacsintott. Itt az ideje hogy revansot vegyen Rooney, és elkapja Ronaldot! Intézz el mindenkit a pályán a Zidane módszerrel!

Rooney Rampage

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek