Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puppet Soccer 2015

Játssz a nagyfejű focistákkal a 2015-ös Bajnokok Ligája szezonjában, válaszd ki kedvenc csapatodat és egy játékost, és irány a csoportkör. A focis játékban a legjobb csapatok közül, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United, Deportivo, Dortmund, Juventus, Valencia, Olympiakos, Bayer Leverkusen, Chelsea és sok más bajnok csapat. A legtöbb csapatban több játékos közül választhatsz, minden játékosnak a képességéhez viszonyítva van ára. Ha elegendő pénzed van, akkor megvásárolhatod az adott játékost. A győztes mérkőzések után pénzjutalomban részesülsz, amelyből a már meglévő focistáid képességeit fejlesztheted. A Puppet Soccer 2015 játékban a célod, hogy megszerezd a 2015-ös Bajnokok Ligája győzelemért járó trófeát!

Kattints a képre a focis játék elindításához!

puppet soccer nagyfejű focisták nagyfejű focista játékok nagyfejű focis játék foci játék focis játékok játék játékok online játékok online focis játékok ingyen focis játékok nagyfejű ingyen focis játékok bajnok ligája játékok vicces játékok gyerek játékoks sport játékok szórakoztató játékok

0 Tovább

Puppet Soccer Champions

A népszerű Puppet Soccer focis játék sorozat legújabb részében igazán különleges focistákkal is találkozhatsz. Többek között a legdrágább játékossal, Chuck Norrissal is. A Puppet Soccer Champions játékban a különféle bajnokságok csapatai közül válogathatsz. Így lehetőséged van a legjobb olasz, spanyol, angol vagy német klubok megszerzésére. Minden klubból választhatsz sztárjátékost magadnak. Természetesen a drágább klubok játékosai drágábbak, így őket első körben nem is tudod megvásárolni (például Lionel Messi, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic). Gyűjtsd be a legjobb focistákat és irány a bajnokság. Nyerd meg a meccseket és próbáld meg megszerezni a kupát. Próbáld begyűjteni a bónusz játékosokat is, akikkel még izgalmasabb és humorosabb lesz a játék!

Puppet Soccer Champions

0 Tovább

Puppet Soccer 2014

Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, így egyre több focis játék kerül terítékre, ebben a játékban a részt vevő országok közül választhatsz ki egyet, és vezetheted őket győzelemre. A brazil foci vébé hamarosan megkezdődik, válaszd ki te is kedvenc csapatodat, és küzdj meg a hivatalos csoportokban az ellenfelekkel. A játék irányítása és stílusa hasonlít egy kicsit a népszerű Sports Heads Football sorozathoz, de mégis kicsit más. A világbajnokságon minden csapatban három játékos közül választhatsz majd, de a játék elején csak egy lesz feloldva. A többieket a mérkőzések győzelméért járó jutalmakból tudod feloldani.
Minden szerzett gól pontot ér a focis játékban. Ezenkívül megannyi bónuszt gyűjthetsz a játékosod számára, melyek lehetnek kedvezőek, de lehetnek negatív hatásúak is. Lefagyaszthatod, vagy letapaszthatod a földhöz játékosodat, megnövelheted a labda méretét, de akár teniszlabda méretűvé is zsugoríthatod.
Te melyik csapatot szereted? A brazilokat, a spanyolokat vagy netán Olaszország áll hozzád közelebb? Válaszd ki kedvencedet és vívj meg a 2014-es vébé trófeájáért!

Puppet Soccer 2014

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek