Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puppet Soccer Champions

A népszerű Puppet Soccer focis játék sorozat legújabb részében igazán különleges focistákkal is találkozhatsz. Többek között a legdrágább játékossal, Chuck Norrissal is. A Puppet Soccer Champions játékban a különféle bajnokságok csapatai közül válogathatsz. Így lehetőséged van a legjobb olasz, spanyol, angol vagy német klubok megszerzésére. Minden klubból választhatsz sztárjátékost magadnak. Természetesen a drágább klubok játékosai drágábbak, így őket első körben nem is tudod megvásárolni (például Lionel Messi, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic). Gyűjtsd be a legjobb focistákat és irány a bajnokság. Nyerd meg a meccseket és próbáld meg megszerezni a kupát. Próbáld begyűjteni a bónusz játékosokat is, akikkel még izgalmasabb és humorosabb lesz a játék!

Puppet Soccer Champions

0 Tovább

Soccer Stars - A világ sztárjai

A mai focis játék, amit elhoztunk nektek, egy igazán kellemes hangulató 3D játék. A játék főszereplői nem a megszokott focisták. A világ különböző tájairól érkeznek a játékosok, minden csapat jellegzetes tulajdonságokat, és értékeket képvisel. A játék elején ki kell választanod a számodra szimpatikus csapatot, és ezután már fel is sorakoznak a játékosok a zöld gyepre. A feladatod természetesen itt is az, hogy legyőzd a különböző képességű ellenfeleidet. A játékosok mind-mind különféle extra képességekkel vannak felvértezve, melyeket ki is használhatsz a meccseken! Légy te a legjobb a világon, légy te a világbajnok!

Soccer Stars focis játék

0 Tovább

Speedplay Soccer

Speedplay Soccer

Remek focis játék kerül ma terítékre a Speedplay Soccer nevében. A játék rendkívül izgalmas, rengeteg csapat közül választhatsz a bajnokságban. A világ legjobb válogatottjai között biztosan megtalálod kedvenc csapatodat. Az angolokat szereted, netán az olaszokat vagy a németeket? Netán a dél-amerikai foci szeretője vagy? Válaszd ki kedvenc csapatodat és indulhat is a mérkőzés! A játék irányítása pofon egyszerű, mindössze az egérrel kell játszani!

Speedplay Soccer

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek