Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puppet Soccer Champions

A népszerű Puppet Soccer focis játék sorozat legújabb részében igazán különleges focistákkal is találkozhatsz. Többek között a legdrágább játékossal, Chuck Norrissal is. A Puppet Soccer Champions játékban a különféle bajnokságok csapatai közül válogathatsz. Így lehetőséged van a legjobb olasz, spanyol, angol vagy német klubok megszerzésére. Minden klubból választhatsz sztárjátékost magadnak. Természetesen a drágább klubok játékosai drágábbak, így őket első körben nem is tudod megvásárolni (például Lionel Messi, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic). Gyűjtsd be a legjobb focistákat és irány a bajnokság. Nyerd meg a meccseket és próbáld meg megszerezni a kupát. Próbáld begyűjteni a bónusz játékosokat is, akikkel még izgalmasabb és humorosabb lesz a játék!

Puppet Soccer Champions

0 Tovább

Rooney bosszúja

Rooney Rampage

Ki ne emlékezne Zidane és Materazzi 2006-os incidensére. Ezt nézve Rooney, eszébe jutott egy másik sérelem, melyben viszon már ő a főszereplő. Egyik mérkőzésen Ronaldo kiállítatta Rooneyt egy szabálytalanság után, és a hiedelmek szerint ezután a portugál a bíróra kacsintott. Itt az ideje hogy revansot vegyen Rooney, és elkapja Ronaldot! Intézz el mindenkit a pályán a Zidane módszerrel!

Rooney Rampage

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek