Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puppet Soccer 2015

Játssz a nagyfejű focistákkal a 2015-ös Bajnokok Ligája szezonjában, válaszd ki kedvenc csapatodat és egy játékost, és irány a csoportkör. A focis játékban a legjobb csapatok közül, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United, Deportivo, Dortmund, Juventus, Valencia, Olympiakos, Bayer Leverkusen, Chelsea és sok más bajnok csapat. A legtöbb csapatban több játékos közül választhatsz, minden játékosnak a képességéhez viszonyítva van ára. Ha elegendő pénzed van, akkor megvásárolhatod az adott játékost. A győztes mérkőzések után pénzjutalomban részesülsz, amelyből a már meglévő focistáid képességeit fejlesztheted. A Puppet Soccer 2015 játékban a célod, hogy megszerezd a 2015-ös Bajnokok Ligája győzelemért járó trófeát!

Kattints a képre a focis játék elindításához!

puppet soccer nagyfejű focisták nagyfejű focista játékok nagyfejű focis játék foci játék focis játékok játék játékok online játékok online focis játékok ingyen focis játékok nagyfejű ingyen focis játékok bajnok ligája játékok vicces játékok gyerek játékoks sport játékok szórakoztató játékok

0 Tovább

Football Headz Cup

Játssz a legújabb focis játékkal, amelyben ezúttal is az óriás fejű focisták a főszereplők. A játékban a legismertebb európai klubcsapatokkal játszatsz, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München. Sajnos a játék elején még ezek a nagy csapatok nem lesznek választhatóak, viszont később feloldhatod őket. A játék elején kattints egy számodra szimpatikus csapatra, majd irány a bajnokság.

A Football Headz Cup ingyenes focis játék bajnokságában kieséses rendszer alapján zajlanak a mérkőzések, ez azt jelenti, hogy ha veszítesz, akkor vége a bajnokságnak. Ha nyersz, akkor tovább léphetsz. Minden gól és győztes mérkőzés pontot ér számodra. Ezen pontok segítségével a játékban újabb és erősebb csapatokat oldhatsz fel. Ha megnyered a bajnokságot akkor a győzelemért járó serlegen túl megkapod a játékban kapható legmagasabb összeget.

A kiválasztott csapat minden esetben két játékosból áll. Az egyik játékos a kapunál várja a kezdést, míg a másik a középkörnél. Ebből kifolyólag a hátsó játékos inkább a védekezésben, míg az első a támadásban vesz részt. Természetesen, ha akarod, akár meg is cserélheted őket.

Football Headz Cup játék
Football Headz Cup játék

0 Tovább

Soccer Stars Online

Egy igazán izgalmas focis játékal lepte meg a Miniclip a foci rajongókat. A Soccer Stars Online játék egy igazán izgalmas foci játék, amelyben nem a géppel kell megküzdened, hanem a világ különböző pontjain található játékosokkal.

Soccer Stars Online játék

 

A Soccer Stars Online focis játék rendkívül változatos. A játékban játszhattok regisztráció nélkül is, de a legnagyobb izgalmakat akkor élhetitek át, ha beregisztráltok.

A játék rendkívül egyszerű, a működése leginkább a gombfocira emlékeztet. Az ellenfelek felváltva következnek. Csak egyszerűen rá kell kattintani arra a játékosra, amelyet használni szeretnétek. Ezután be kell állítani a lövés irányát és erősségét. Lehet taktikát változatni, és új csapatokat vásárolni.

Ha beregisztráltok a Soccer Stars focis játékba, akkor a különféle bónuszok is elérhetővé válnak. Minden mérkőzés után bónusz aranyat kaptok ha nyertek. A bajnokságok különféle helyszíneken játszódnak. Minden mérközésre egy adott összeggel tudtok beszállni. Vannak különleges bajnokságok, ahol például dupla vagy semmi alapon játszhattok. Minden szobának megvannak a szabályai. Például, hogy hány gól után ér véget a játék. A győztes gólok száma a játék elején kettő, később azonban 3 és 4 gólos meccsek is feltűnnek. Légy te a legjobb játékos, szerezz barátokat és küzdj meg velük a nappaliból.

A játék különlegessége, hogy nem csak számítógépen érhető el, hanem a legismertebb mobil platformokon is.

0 Tovább

Puppet Soccer Champions

A népszerű Puppet Soccer focis játék sorozat legújabb részében igazán különleges focistákkal is találkozhatsz. Többek között a legdrágább játékossal, Chuck Norrissal is. A Puppet Soccer Champions játékban a különféle bajnokságok csapatai közül válogathatsz. Így lehetőséged van a legjobb olasz, spanyol, angol vagy német klubok megszerzésére. Minden klubból választhatsz sztárjátékost magadnak. Természetesen a drágább klubok játékosai drágábbak, így őket első körben nem is tudod megvásárolni (például Lionel Messi, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic). Gyűjtsd be a legjobb focistákat és irány a bajnokság. Nyerd meg a meccseket és próbáld meg megszerezni a kupát. Próbáld begyűjteni a bónusz játékosokat is, akikkel még izgalmasabb és humorosabb lesz a játék!

Puppet Soccer Champions

0 Tovább

Penalty World Cup Brazil

A mai játék főszereplője a portugál csapat lesz. Azon belül is a világsztár focista, Christiano Ronaldo. Nyerd meg a különböző csatákat a világbajnoki mérkőzéseken és zsebeld be a jutalmakat. Az első ellenfeled a nagy rivális, Spanyolország csapata lesz. A focis játékok közül már jól ismert irányítást kell használnod ennek a játéknak a folyamán is. Állítsd be az irányzékot, majd az erőt, és ha szükséged van csavard is meg a labdát.

Minden mérkőzést hendikeppel indítod, azaz az ellenfél vezetésével kezdődik a meccs. Például a spanyolok elleni mérkőzést 2-0-ról kell megfordítanod. Ez annyira nem veszélyes, hiszen 10 szabadrúgást kell ellőnöd, így legalább 3-szor kell eredményesnek lenned.

Penalty World Cup Brazil

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek