Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Puppet Soccer 2014

Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, így egyre több focis játék kerül terítékre, ebben a játékban a részt vevő országok közül választhatsz ki egyet, és vezetheted őket győzelemre. A brazil foci vébé hamarosan megkezdődik, válaszd ki te is kedvenc csapatodat, és küzdj meg a hivatalos csoportokban az ellenfelekkel. A játék irányítása és stílusa hasonlít egy kicsit a népszerű Sports Heads Football sorozathoz, de mégis kicsit más. A világbajnokságon minden csapatban három játékos közül választhatsz majd, de a játék elején csak egy lesz feloldva. A többieket a mérkőzések győzelméért járó jutalmakból tudod feloldani.
Minden szerzett gól pontot ér a focis játékban. Ezenkívül megannyi bónuszt gyűjthetsz a játékosod számára, melyek lehetnek kedvezőek, de lehetnek negatív hatásúak is. Lefagyaszthatod, vagy letapaszthatod a földhöz játékosodat, megnövelheted a labda méretét, de akár teniszlabda méretűvé is zsugoríthatod.
Te melyik csapatot szereted? A brazilokat, a spanyolokat vagy netán Olaszország áll hozzád közelebb? Válaszd ki kedvencedet és vívj meg a 2014-es vébé trófeájáért!

Puppet Soccer 2014

0 Tovább

Rolling Football 2

A népszerű Rolling Football első része után a második rész is rengeteg izgalmat tartogat a focis játékok rajongóinak. A feladatod, hogy elhelyezd a pályán a különböző tárgyakat, méghozzá úgy, hogy a labda a segítségükkel a hálóba landoljon. A játék nem túl egyszerű, egy kis gondolkodásra mindig szükséged lesz. Pakold a bal felső sarokban található pálya elemeket a pályára, és ha kész vagy kattints a labdákra. 

Ha az összes labda a hálóba került, akkor teljesítetted a játékot. Rengeteg pálya áll rendelkezésedre, melyek egyre nehezednek! 

Kattints a képre, a játék elindításához!

Rolling Football 2

0 Tovább

The Champions 4

A múltkori játékunkban bemutattuk a The Champions 2 focis játékot, azúttal ennek a folytatás következik. Jóval szebb grafikával, továbbfejlesztett AI-val és még több csapattal, izgalommal. A labdarúgó világbajnokság közeledtével sorra jelennek meg a különböző focis játékok, a mostani játékban is egy világkörüli tornán kell részt venned a csapatoddal. A játék elején ki kell választanod, hogy milyen csapattal szeretnél lenni. A The Champions 4 játék lehetőséget ad arra, hogy teljesen testreszabható csapattal vegyél részt a meccseken. Add meg a neveket a játékosaidnak, és állítsd be a mezed színösszeállítását is. Ha nincs kedved vele foglalkozni, akkor egy véletlenszerű csapatot is generálhatsz magadnak. Ezután irány Afrika, hiszen az első helyszín Ghána lesz. Győzz le mindenkit és szerezd meg a világbajnoki trófeát!

The Champions 4 focis játék

0 Tovább

The Champions 2 - Foci bajnokok

Légy te a bajnok ebben a felülnézetes focis játékban. A mai játék neve: The Champions 2, a játék rendkívül izgalmas, jó hangulatú, és könnyű irányításű. A 2008-as európa bajnokságra készítették a játékot, szóval már nem mai darab, de attól függetlenül remek játékélményt nyújt minden egyes játékos számára! Jó játékot!

The champions 2

0 Tovább

World Soccer Champion - Nyerd meg a világbajnokságot

Már mindenki foci lázban ég, közeleg április, és meglátjátok kettőt pislogtok és már itt is van a 2014-es labdarúgó világbajnokság. Mi nagyon várjuk már, rengeteg izgalom és csata vár majd ránk, ebben biztosak vagyunk.

A mai focis játék, amit bemutatunk egy igazán szép, modern 3d-s grafikával megáldott játék lesz. A játékosok irányítása a klasszikus FIFA játékoknál már megszokott ASD irányítást alkalmazza. 

Válassz ki magadnak egy válogatott nemzeti csapatot (persze a magyarok hiányoznak, szokás szerint...), és már indulhatsz is a labdarúgó bajnokságban.

A feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleket, és eljuss a bajnoki döntőig. Ha ott győzöl, tiéd lehet a világkupa trófea! Jó szórakozást!

World Soccer Champion

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek