Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Foci világbajnokság 2014

Közeleg a 2014-es Brazíliában rendezendő labdarúgó világbajnokság, ennek örömére egy igazán világbajnoki hangulatú játékot mutatunk be ma nektek. A 2014 Soccer World Cup focis játékban a célod, hogy megnyerd a világbajnoki trófeát. Fontos, hogy minden meccsen jól szerepelj. A feladatod, hogy a szabadrúgásokat minél jobb százalékban teljesítsd. Ha erősebb csapat ellen játszol, akkor nagyon ügyesnek kell lenned, mert az ellenfél is sűrűn betalál majd. Gyengébb csapatok ellen többször is hibázhatsz! Légy ügyes, és menetelj végig a világbajnoki győzelemhez vezető úton!

2014 Soccer World Cup

0 Tovább

Soccer Stars - A világ sztárjai

A mai focis játék, amit elhoztunk nektek, egy igazán kellemes hangulató 3D játék. A játék főszereplői nem a megszokott focisták. A világ különböző tájairól érkeznek a játékosok, minden csapat jellegzetes tulajdonságokat, és értékeket képvisel. A játék elején ki kell választanod a számodra szimpatikus csapatot, és ezután már fel is sorakoznak a játékosok a zöld gyepre. A feladatod természetesen itt is az, hogy legyőzd a különböző képességű ellenfeleidet. A játékosok mind-mind különféle extra képességekkel vannak felvértezve, melyeket ki is használhatsz a meccseken! Légy te a legjobb a világon, légy te a világbajnok!

Soccer Stars focis játék

0 Tovább

European Soccer Champions

Itt a legújabb 3 dimenziós focis játék, az European Soccer Champions játékban ezúttal az európai kupát kell elhódítanod. Válassz a legjobb európai válogatott csapatok közül és nyerd meg a kontinens bajnokságot. A csapatok között megtalálod az elit csapatokat, Angliát, Németországot, Olaszországot és még sok nagyon erős csapatot. Válassz magadnak egyet, és irány a csoportküzdelem! Játszd le a csoportmérkőzéseket és juss tovább a legjobbak közé. Ezután a kieséses ágon kell megküzdened a döntőbe jutásért. Légy ügyes, játssz jól és legyen tiéd az Európai Labdarúgó Bajnokság trófeája!

European Soccer Champions

0 Tovább

Foci VB 2014

A mai focis játékban egy kicsit a jövőbe utazunk el, pontosan 2014-be, a helyszín Brazília, és az esemény a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A World Cup 2014 játékban választanod kell egy csapatot, és már indulhat is a küzdelem. A játék még a sorsolás előtt készült el, ezért bekerültek olyan csapatok is, amelyek nem kvalifikálták magukat a 2014-es labdarúgó tornára. És persze hiányoznak olyan csapatok is a játékból, amelyek viszont ott lesznek. A nagyobb csapatok viszont megtalálhatóak a játékban.

A játék nem túl egyszerű. Tizenegyeseket kell lőnöd és védened. A játékban 5 lehetőséged van mind a rúgásra, mind a védésre. Légy ügyes, legyenek jók a reflexeid és ne remegj meg az utolsó pillanatokban. A cél egyértelmű a játékban, megnyerni a világbajnoki trófeát!

Foci VB 2014

0 Tovább

Penalty Shootout - Lődd be a tizenegyeseket

A szünetben több idő jut a játékra, így gondoltuk frissítjuk a focis játékok postr-es oldalunkat. A mai játék a Penalty Shootout játék, amelyben tizenegyeseket kell minél jobban értékesítened. Válassz ki egy focistát, akivel játszani akarsz és már indulhat is a bajnokság. A játékosok mindegyike rendelkezik valamilyen féle plusz képességgel. Ezeket a képernyő jobb felső sarkában találhatod. Ha ezeket aktiválod, akkor szinte biztos lehetsz a gólszerzésed sikerében. Minden adott meccsen meg van adva hány gólt kell szerezned ahhoz, hogy továbbjuss a játékban. Légy ügyes, célozz jól, és szerezd meg a labdarúgó bajnoki trófeát!

Penalty Shootout

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek