Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Euro 2012

Euro 2012

Játszd újra le a 2012-es európa-bajnokság legizgalmasabb mérkőzéseit. Az összes csapat közül választhatsz a játék elején, akik kint voltak az EB-n. Ezután már csak azt kell kiválasztanod, hogy az eredeti csoport beosztásokkal vagy véletlenszerű leosztással szeretnél játszani. Játszd le a foci meccseket, juss ki a csoportból és nyerd meg a bajnokságot!

Euro 2012

0 Tovább

Football Kicks

Football Kicks

Ismét egy pontlövős focis játékot hoztunk el nektek. Válassz magadnak egy nemzeti csapatot, és indulhat is a küzdelem. Minden meccsre már egy adott állásnál kapcsolódsz be, innen kell fordítanod. Lehetőséged lesz bőven, csak használd is ki őket!

Football Kicks

0 Tovább

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2

Itt a legújabb focis játék mely az előző részt is felülmúlja mind grafikában mind játékélményben. Válassz magadnak egy válogatott csapatot, és már indulhat is a bajnokság! Győzd le ellenfeleidet, és légy te a bajnok! Az irányítás egyszerű, csak az egér szükséges hozzá!

Speedplay Soccer 2

0 Tovább

Speedplay Soccer

Speedplay Soccer

Remek focis játék kerül ma terítékre a Speedplay Soccer nevében. A játék rendkívül izgalmas, rengeteg csapat közül választhatsz a bajnokságban. A világ legjobb válogatottjai között biztosan megtalálod kedvenc csapatodat. Az angolokat szereted, netán az olaszokat vagy a németeket? Netán a dél-amerikai foci szeretője vagy? Válaszd ki kedvenc csapatodat és indulhat is a mérkőzés! A játék irányítása pofon egyszerű, mindössze az egérrel kell játszani!

Speedplay Soccer

0 Tovább

Copa Libertadores

Copa Libertadores

Az első meccsről lemaradtál az egyik legerősebb dél-amerikai foci bajnokságban. Az első meccs eredményét láthatod a képernyőn a játék kezdetekor. A feladatod nem lesz egyszerű, hiszen a helyzeteidből a lehető legtöbb gólt kell belőnöd. A cél, hogy ledolgozd a hátrányt, és bejuttasd a csapatodat a legjobbbak közé. Válaszd hát ki kedvenc csapatodat, és irány a gyep!

Copa Libertadores

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek