Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Big Head Football

Big Head Football

Ebben a focis játékban egy játékost kell kiválasztanod. Rengeteg ismerős arccal találkozhatsz a játékban, akiket majd meg kell verned. A játék egyszerű. próbáld a labdát az ellenfél kapujába juttatni a megadott időn belül. A meccsek közben bónusz tárgyak jelennek majd meg a képernyőn, melyeket ha megérintesz a labdával, akkor aktiválódnak! Jó szórakozást a játékhoz! :)

Big Head Football

0 Tovább

Super Star Soccer

Super Star Soccer

A mai nap egy újabb focis játék kerül terítékre. Ebben a játékban is egy 11-est kell lőnöd. Ha jól állítod be az irányzékot, a magasságot, a csavarást és az erőt, akkor biztosan ünepelhetsz! Ha gólt lősz, akkor a közönség is újjongani fog!

Super Star Soccer

0 Tovább

New Star Soccer

New Star Soccer

Ebben a focis játékban egy játékos bőrébe bújhatsz bele. A játék nagyon izgalmas, rengeteg időt el lehet vele játszani. A legkisebb klubbokban kell kezdened, majd fel kell tornásznod magad a legjobb bajnokságokba. Játssz minden meccsen jól, eddz szorgosan, szerezz minél több gólt a meccseken! A játék elmenthető, így bármikor folytathatod ott, ahol abbahagytad!

Focis játék

0 Tovább

Real Madrid Soccer Stars

Real Madrid Soccer Stars

A Real Madrid Soccer Stars a nehezebb focis játékok közé soroható. A cél, hogy bevedd a Barcelona kapuját a Real sztárjaival. Mozogj Ronaldo-val a pályán, és célozz ügyesen a kapuba. A meccsen rengeteg lövési kísérleted lesz, a cél, hogy betalálj minél többször az ellenfél kapujába!

Real Madrid Soccer Stars

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek