Győzd le az ellenfeleidet ebben szuper focis játékban! A játékban megjelennek a különböző nemzetek leghíresebb sztárjátékosai, akikkel és akik ellen kell majd játszanod. Az elős körben kiválasztható csapatok között megtalálható: Lengyelország, Oroszország, Anglia, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Németország, Franciaország, Hollandia. A játék során összesen 6 bajnoki trófeát kell megszerezned, melyek közül az első, a Le Croissant Cup elnevezésű fantázia kupa. Természetesen ebben a bajnokságban, a legerősebb, és legutolsó ellenfél Franciaország csapata lesz. A bajnokságban lépésről lépésre kell túljutnod a különböző nemzetek válogatottjain.

A játék itt található: Super Soccer Noggins, vagy a képre kattintva indítható.

focis játék focis játékok focis játék online ingyen focis játékok nagyfejű focis játék óriás fejű focis játékok big head focis játékok big heads focis játékok ingyenes játékok játék  játékok

 

A játék során további csapatokkal is találkozhatsz, így Dél-Amerika, Ázsia, Afrika és más kontinensek legjobbjaival. A megnyert mérkőzések után pénzt kapsz, melyeket fejlesztésre költhetsz el: mozgás előre, hátra, ugrás és természetesen a lövés képességeit fejlesztheted. Győzz le mindenkit és zsebeld be a 6 fantasztikus trófeát. De ha ez nem lenne még elég, indulás a különféle bónusz feladatokért, amelyeket az Achievements menüpont alatt találhatsz meg!