Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rolling Football 2

A népszerű Rolling Football első része után a második rész is rengeteg izgalmat tartogat a focis játékok rajongóinak. A feladatod, hogy elhelyezd a pályán a különböző tárgyakat, méghozzá úgy, hogy a labda a segítségükkel a hálóba landoljon. A játék nem túl egyszerű, egy kis gondolkodásra mindig szükséged lesz. Pakold a bal felső sarokban található pálya elemeket a pályára, és ha kész vagy kattints a labdákra. 

Ha az összes labda a hálóba került, akkor teljesítetted a játékot. Rengeteg pálya áll rendelkezésedre, melyek egyre nehezednek! 

Kattints a képre, a játék elindításához!

Rolling Football 2

0 Tovább

The Champions 4

A múltkori játékunkban bemutattuk a The Champions 2 focis játékot, azúttal ennek a folytatás következik. Jóval szebb grafikával, továbbfejlesztett AI-val és még több csapattal, izgalommal. A labdarúgó világbajnokság közeledtével sorra jelennek meg a különböző focis játékok, a mostani játékban is egy világkörüli tornán kell részt venned a csapatoddal. A játék elején ki kell választanod, hogy milyen csapattal szeretnél lenni. A The Champions 4 játék lehetőséget ad arra, hogy teljesen testreszabható csapattal vegyél részt a meccseken. Add meg a neveket a játékosaidnak, és állítsd be a mezed színösszeállítását is. Ha nincs kedved vele foglalkozni, akkor egy véletlenszerű csapatot is generálhatsz magadnak. Ezután irány Afrika, hiszen az első helyszín Ghána lesz. Győzz le mindenkit és szerezd meg a világbajnoki trófeát!

The Champions 4 focis játék

0 Tovább

The Champions 2 - Foci bajnokok

Légy te a bajnok ebben a felülnézetes focis játékban. A mai játék neve: The Champions 2, a játék rendkívül izgalmas, jó hangulatú, és könnyű irányításű. A 2008-as európa bajnokságra készítették a játékot, szóval már nem mai darab, de attól függetlenül remek játékélményt nyújt minden egyes játékos számára! Jó játékot!

The champions 2

0 Tovább

World Soccer Champion - Nyerd meg a világbajnokságot

Már mindenki foci lázban ég, közeleg április, és meglátjátok kettőt pislogtok és már itt is van a 2014-es labdarúgó világbajnokság. Mi nagyon várjuk már, rengeteg izgalom és csata vár majd ránk, ebben biztosak vagyunk.

A mai focis játék, amit bemutatunk egy igazán szép, modern 3d-s grafikával megáldott játék lesz. A játékosok irányítása a klasszikus FIFA játékoknál már megszokott ASD irányítást alkalmazza. 

Válassz ki magadnak egy válogatott nemzeti csapatot (persze a magyarok hiányoznak, szokás szerint...), és már indulhatsz is a labdarúgó bajnokságban.

A feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleket, és eljuss a bajnoki döntőig. Ha ott győzöl, tiéd lehet a világkupa trófea! Jó szórakozást!

World Soccer Champion

0 Tovább

Foci világbajnokság 2014

Közeleg a 2014-es Brazíliában rendezendő labdarúgó világbajnokság, ennek örömére egy igazán világbajnoki hangulatú játékot mutatunk be ma nektek. A 2014 Soccer World Cup focis játékban a célod, hogy megnyerd a világbajnoki trófeát. Fontos, hogy minden meccsen jól szerepelj. A feladatod, hogy a szabadrúgásokat minél jobb százalékban teljesítsd. Ha erősebb csapat ellen játszol, akkor nagyon ügyesnek kell lenned, mert az ellenfél is sűrűn betalál majd. Gyengébb csapatok ellen többször is hibázhatsz! Légy ügyes, és menetelj végig a világbajnoki győzelemhez vezető úton!

2014 Soccer World Cup

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek