Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speedplay Soccer 4

Végre megérkezett a várva várt Speedplay Soccer focis játék legújabb része, melyben ezúttal a 2016-os nagy labdarúgó világeseményeket élheted át újra. A Speedplay Soccer 4 játékban a 2016-ban megrendezett Labdarúgó Európa-bajnokság és a tengerentúli kontintenstorna, a Copa America mérkőzései játszhatóak le. De ezen kívül játszhatsz Ázsia és Afrika legjobb válogatott csapataival is egy tornát.

A játékban akár a 2016-os labdarúgó EB-n jól szereplő magyar válogattal is játszhatsz, természetesen a hivatalos csoportkiosztás alapján. Így Magyarország válogatottjával az első mérkőzést Ausztriával kell játszanod, majd következhet Izland és Portugália. Éld át újra a legizgalmasab pillanatokat, és vezesd a magyarokat győzelemre!

Játssz izgalmas foci meccseket és nyerd meg a kiválasztott nemzetközi bajnokságot!

A játék indításához kattints a képre vagy a következő linkre: Speedplay Soccer 4 játék

speedplay soccer speedplay focis játék focis játékok focis játék ingyen foci játék ingyen focis játék speed play soccer focis játék speedplay soccer játék focis játékok online ingyen focis játékok

A játék többi részét itt találod meg:

Speedplay Soccer
Speedplay Soccer 2
Speedplay Soccer 3
 

0 Tovább

Puppet Soccer 2014

Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, így egyre több focis játék kerül terítékre, ebben a játékban a részt vevő országok közül választhatsz ki egyet, és vezetheted őket győzelemre. A brazil foci vébé hamarosan megkezdődik, válaszd ki te is kedvenc csapatodat, és küzdj meg a hivatalos csoportokban az ellenfelekkel. A játék irányítása és stílusa hasonlít egy kicsit a népszerű Sports Heads Football sorozathoz, de mégis kicsit más. A világbajnokságon minden csapatban három játékos közül választhatsz majd, de a játék elején csak egy lesz feloldva. A többieket a mérkőzések győzelméért járó jutalmakból tudod feloldani.
Minden szerzett gól pontot ér a focis játékban. Ezenkívül megannyi bónuszt gyűjthetsz a játékosod számára, melyek lehetnek kedvezőek, de lehetnek negatív hatásúak is. Lefagyaszthatod, vagy letapaszthatod a földhöz játékosodat, megnövelheted a labda méretét, de akár teniszlabda méretűvé is zsugoríthatod.
Te melyik csapatot szereted? A brazilokat, a spanyolokat vagy netán Olaszország áll hozzád közelebb? Válaszd ki kedvencedet és vívj meg a 2014-es vébé trófeájáért!

Puppet Soccer 2014

0 Tovább

Rolling Football 2

A népszerű Rolling Football első része után a második rész is rengeteg izgalmat tartogat a focis játékok rajongóinak. A feladatod, hogy elhelyezd a pályán a különböző tárgyakat, méghozzá úgy, hogy a labda a segítségükkel a hálóba landoljon. A játék nem túl egyszerű, egy kis gondolkodásra mindig szükséged lesz. Pakold a bal felső sarokban található pálya elemeket a pályára, és ha kész vagy kattints a labdákra. 

Ha az összes labda a hálóba került, akkor teljesítetted a játékot. Rengeteg pálya áll rendelkezésedre, melyek egyre nehezednek! 

Kattints a képre, a játék elindításához!

Rolling Football 2

0 Tovább

Penalty Shootout - Lődd be a tizenegyeseket

A szünetben több idő jut a játékra, így gondoltuk frissítjuk a focis játékok postr-es oldalunkat. A mai játék a Penalty Shootout játék, amelyben tizenegyeseket kell minél jobban értékesítened. Válassz ki egy focistát, akivel játszani akarsz és már indulhat is a bajnokság. A játékosok mindegyike rendelkezik valamilyen féle plusz képességgel. Ezeket a képernyő jobb felső sarkában találhatod. Ha ezeket aktiválod, akkor szinte biztos lehetsz a gólszerzésed sikerében. Minden adott meccsen meg van adva hány gólt kell szerezned ahhoz, hogy továbbjuss a játékban. Légy ügyes, célozz jól, és szerezd meg a labdarúgó bajnoki trófeát!

Penalty Shootout

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek