Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Super Soccer Noggins

Győzd le az ellenfeleidet ebben szuper focis játékban! A játékban megjelennek a különböző nemzetek leghíresebb sztárjátékosai, akikkel és akik ellen kell majd játszanod. Az elős körben kiválasztható csapatok között megtalálható: Lengyelország, Oroszország, Anglia, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Németország, Franciaország, Hollandia. A játék során összesen 6 bajnoki trófeát kell megszerezned, melyek közül az első, a Le Croissant Cup elnevezésű fantázia kupa. Természetesen ebben a bajnokságban, a legerősebb, és legutolsó ellenfél Franciaország csapata lesz. A bajnokságban lépésről lépésre kell túljutnod a különböző nemzetek válogatottjain.

A játék itt található: Super Soccer Noggins, vagy a képre kattintva indítható.

focis játék focis játékok focis játék online ingyen focis játékok nagyfejű focis játék óriás fejű focis játékok big head focis játékok big heads focis játékok ingyenes játékok játék játékok

0 Tovább

Foci VB 2014

A mai focis játékban egy kicsit a jövőbe utazunk el, pontosan 2014-be, a helyszín Brazília, és az esemény a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A World Cup 2014 játékban választanod kell egy csapatot, és már indulhat is a küzdelem. A játék még a sorsolás előtt készült el, ezért bekerültek olyan csapatok is, amelyek nem kvalifikálták magukat a 2014-es labdarúgó tornára. És persze hiányoznak olyan csapatok is a játékból, amelyek viszont ott lesznek. A nagyobb csapatok viszont megtalálhatóak a játékban.

A játék nem túl egyszerű. Tizenegyeseket kell lőnöd és védened. A játékban 5 lehetőséged van mind a rúgásra, mind a védésre. Légy ügyes, legyenek jók a reflexeid és ne remegj meg az utolsó pillanatokban. A cél egyértelmű a játékban, megnyerni a világbajnoki trófeát!

Foci VB 2014

0 Tovább

Penalty Shootout - Lődd be a tizenegyeseket

A szünetben több idő jut a játékra, így gondoltuk frissítjuk a focis játékok postr-es oldalunkat. A mai játék a Penalty Shootout játék, amelyben tizenegyeseket kell minél jobban értékesítened. Válassz ki egy focistát, akivel játszani akarsz és már indulhat is a bajnokság. A játékosok mindegyike rendelkezik valamilyen féle plusz képességgel. Ezeket a képernyő jobb felső sarkában találhatod. Ha ezeket aktiválod, akkor szinte biztos lehetsz a gólszerzésed sikerében. Minden adott meccsen meg van adva hány gólt kell szerezned ahhoz, hogy továbbjuss a játékban. Légy ügyes, célozz jól, és szerezd meg a labdarúgó bajnoki trófeát!

Penalty Shootout

0 Tovább

Football Star

Football Star

A Football Star játék egy remek, ötletes és jól összerakott focis játék a King műhelyéből. A játékban egy egész csapatot kell irányítanod, elsőként a kezdők csapatával kell majd megküzdened. Az irányítás egyszerű, hiszen csak az egeredet kell hozzá használni. A bal egérgombbal tudsz váltani játékost, és tudsz passzolni. Ha hosszan tartod lenyomva a gombot, akkor egy kis indikátor kezd el tölteni a játékos alatt, ez jelzi a lövés erősségét. A játék elsőre nem egyszerű, ha kikapsz már az első meccsen ne add fel. Egy kis gyakorlás, és máris mestere lehetsz ennek a focis játéknak!

Football Star

0 Tovább

New Star Soccer

New Star Soccer

Ebben a focis játékban egy játékos bőrébe bújhatsz bele. A játék nagyon izgalmas, rengeteg időt el lehet vele játszani. A legkisebb klubbokban kell kezdened, majd fel kell tornásznod magad a legjobb bajnokságokba. Játssz minden meccsen jól, eddz szorgosan, szerezz minél több gólt a meccseken! A játék elmenthető, így bármikor folytathatod ott, ahol abbahagytad!

Focis játék

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek