Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

England Soccer League

Játssz az angol bajnokság legjobb csapataival, küzdj meg a Premier League bajnoki kupájáért. A England Soccer League focis játék több játékmódot is tartalmaz. Játszhatsz barátságos meccseket, de játszhatsz akár egy egész bajnokságot is a kiválasztott csapatoddal. A játék irányítása a régi FIFA focis játékokhoz hasonló, azaz az iránygombokkal kell irányítani a játékosaidat, az ASDW gombok pedig a különböző funkciókért felelősek. A játék teljesen 3 dimenziós, így minden meccs nagyon élvezetes. A csapatok nevei a licenszek miatt meg lettek változtatva, de az angol liga ismerői biztosan rájönnek arra, melyik név melyik csapatot rejtik. A játékosok nevei sincsenek sajnos benne a játékban, viszont itt már csak egy-két betű változtatás történt. Így a játékosokat fel lehet ismerni akkor is, ha kicsit furcsán hangzik a név, ami le van írva. Játssz a kiválasztott csapatoddal a premier ligában, győzz le minél több ellenfelet és szerezd meg a bajnoki trófeát!

A képre kattintva indíthatod a játékot!

premier liga premier league focis játék focis játékok ingyen focis játék ingyen focis játékok labdás játékok labdarúgás chelsea liverpool manchester united arsenal 3d játékok

0 Tovább

Football Headz Cup

Játssz a legújabb focis játékkal, amelyben ezúttal is az óriás fejű focisták a főszereplők. A játékban a legismertebb európai klubcsapatokkal játszatsz, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München. Sajnos a játék elején még ezek a nagy csapatok nem lesznek választhatóak, viszont később feloldhatod őket. A játék elején kattints egy számodra szimpatikus csapatra, majd irány a bajnokság.

A Football Headz Cup ingyenes focis játék bajnokságában kieséses rendszer alapján zajlanak a mérkőzések, ez azt jelenti, hogy ha veszítesz, akkor vége a bajnokságnak. Ha nyersz, akkor tovább léphetsz. Minden gól és győztes mérkőzés pontot ér számodra. Ezen pontok segítségével a játékban újabb és erősebb csapatokat oldhatsz fel. Ha megnyered a bajnokságot akkor a győzelemért járó serlegen túl megkapod a játékban kapható legmagasabb összeget.

A kiválasztott csapat minden esetben két játékosból áll. Az egyik játékos a kapunál várja a kezdést, míg a másik a középkörnél. Ebből kifolyólag a hátsó játékos inkább a védekezésben, míg az első a támadásban vesz részt. Természetesen, ha akarod, akár meg is cserélheted őket.

Football Headz Cup játék
Football Headz Cup játék

0 Tovább

The Champions 2 - Foci bajnokok

Légy te a bajnok ebben a felülnézetes focis játékban. A mai játék neve: The Champions 2, a játék rendkívül izgalmas, jó hangulatú, és könnyű irányításű. A 2008-as európa bajnokságra készítették a játékot, szóval már nem mai darab, de attól függetlenül remek játékélményt nyújt minden egyes játékos számára! Jó játékot!

The champions 2

0 Tovább

European Soccer Champions

Itt a legújabb 3 dimenziós focis játék, az European Soccer Champions játékban ezúttal az európai kupát kell elhódítanod. Válassz a legjobb európai válogatott csapatok közül és nyerd meg a kontinens bajnokságot. A csapatok között megtalálod az elit csapatokat, Angliát, Németországot, Olaszországot és még sok nagyon erős csapatot. Válassz magadnak egyet, és irány a csoportküzdelem! Játszd le a csoportmérkőzéseket és juss tovább a legjobbak közé. Ezután a kieséses ágon kell megküzdened a döntőbe jutásért. Légy ügyes, játssz jól és legyen tiéd az Európai Labdarúgó Bajnokság trófeája!

European Soccer Champions

0 Tovább

Foci VB 2014

A mai focis játékban egy kicsit a jövőbe utazunk el, pontosan 2014-be, a helyszín Brazília, és az esemény a 2014-es labdarúgó világbajnokság. A World Cup 2014 játékban választanod kell egy csapatot, és már indulhat is a küzdelem. A játék még a sorsolás előtt készült el, ezért bekerültek olyan csapatok is, amelyek nem kvalifikálták magukat a 2014-es labdarúgó tornára. És persze hiányoznak olyan csapatok is a játékból, amelyek viszont ott lesznek. A nagyobb csapatok viszont megtalálhatóak a játékban.

A játék nem túl egyszerű. Tizenegyeseket kell lőnöd és védened. A játékban 5 lehetőséged van mind a rúgásra, mind a védésre. Légy ügyes, legyenek jók a reflexeid és ne remegj meg az utolsó pillanatokban. A cél egyértelmű a játékban, megnyerni a világbajnoki trófeát!

Foci VB 2014

0 Tovább
«
123

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek