Játssz a legújabb focis játékkal, amelyben ezúttal is az óriás fejű focisták a főszereplők. A játékban a legismertebb európai klubcsapatokkal játszatsz, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München. Sajnos a játék elején még ezek a nagy csapatok nem lesznek választhatóak, viszont később feloldhatod őket. A játék elején kattints egy számodra szimpatikus csapatra, majd irány a bajnokság.

A Football Headz Cup ingyenes focis játék bajnokságában kieséses rendszer alapján zajlanak a mérkőzések, ez azt jelenti, hogy ha veszítesz, akkor vége a bajnokságnak. Ha nyersz, akkor tovább léphetsz. Minden gól és győztes mérkőzés pontot ér számodra. Ezen pontok segítségével a játékban újabb és erősebb csapatokat oldhatsz fel. Ha megnyered a bajnokságot akkor a győzelemért járó serlegen túl megkapod a játékban kapható legmagasabb összeget.

A kiválasztott csapat minden esetben két játékosból áll. Az egyik játékos a kapunál várja a kezdést, míg a másik a középkörnél. Ebből kifolyólag a hátsó játékos inkább a védekezésben, míg az első a támadásban vesz részt. Természetesen, ha akarod, akár meg is cserélheted őket.

Football Headz Cup játék
Football Headz Cup játék