Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speedplay Soccer 4

Végre megérkezett a várva várt Speedplay Soccer focis játék legújabb része, melyben ezúttal a 2016-os nagy labdarúgó világeseményeket élheted át újra. A Speedplay Soccer 4 játékban a 2016-ban megrendezett Labdarúgó Európa-bajnokság és a tengerentúli kontintenstorna, a Copa America mérkőzései játszhatóak le. De ezen kívül játszhatsz Ázsia és Afrika legjobb válogatott csapataival is egy tornát.

A játékban akár a 2016-os labdarúgó EB-n jól szereplő magyar válogattal is játszhatsz, természetesen a hivatalos csoportkiosztás alapján. Így Magyarország válogatottjával az első mérkőzést Ausztriával kell játszanod, majd következhet Izland és Portugália. Éld át újra a legizgalmasab pillanatokat, és vezesd a magyarokat győzelemre!

Játssz izgalmas foci meccseket és nyerd meg a kiválasztott nemzetközi bajnokságot!

A játék indításához kattints a képre vagy a következő linkre: Speedplay Soccer 4 játék

speedplay soccer speedplay focis játék focis játékok focis játék ingyen foci játék ingyen focis játék speed play soccer focis játék speedplay soccer játék focis játékok online ingyen focis játékok

A játék többi részét itt találod meg:

Speedplay Soccer
Speedplay Soccer 2
Speedplay Soccer 3
 

0 Tovább

Super Soccer Noggins

Győzd le az ellenfeleidet ebben szuper focis játékban! A játékban megjelennek a különböző nemzetek leghíresebb sztárjátékosai, akikkel és akik ellen kell majd játszanod. Az elős körben kiválasztható csapatok között megtalálható: Lengyelország, Oroszország, Anglia, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Németország, Franciaország, Hollandia. A játék során összesen 6 bajnoki trófeát kell megszerezned, melyek közül az első, a Le Croissant Cup elnevezésű fantázia kupa. Természetesen ebben a bajnokságban, a legerősebb, és legutolsó ellenfél Franciaország csapata lesz. A bajnokságban lépésről lépésre kell túljutnod a különböző nemzetek válogatottjain.

A játék itt található: Super Soccer Noggins, vagy a képre kattintva indítható.

focis játék focis játékok focis játék online ingyen focis játékok nagyfejű focis játék óriás fejű focis játékok big head focis játékok big heads focis játékok ingyenes játékok játék játékok

0 Tovább

England Soccer League

Játssz az angol bajnokság legjobb csapataival, küzdj meg a Premier League bajnoki kupájáért. A England Soccer League focis játék több játékmódot is tartalmaz. Játszhatsz barátságos meccseket, de játszhatsz akár egy egész bajnokságot is a kiválasztott csapatoddal. A játék irányítása a régi FIFA focis játékokhoz hasonló, azaz az iránygombokkal kell irányítani a játékosaidat, az ASDW gombok pedig a különböző funkciókért felelősek. A játék teljesen 3 dimenziós, így minden meccs nagyon élvezetes. A csapatok nevei a licenszek miatt meg lettek változtatva, de az angol liga ismerői biztosan rájönnek arra, melyik név melyik csapatot rejtik. A játékosok nevei sincsenek sajnos benne a játékban, viszont itt már csak egy-két betű változtatás történt. Így a játékosokat fel lehet ismerni akkor is, ha kicsit furcsán hangzik a név, ami le van írva. Játssz a kiválasztott csapatoddal a premier ligában, győzz le minél több ellenfelet és szerezd meg a bajnoki trófeát!

A képre kattintva indíthatod a játékot!

premier liga premier league focis játék focis játékok ingyen focis játék ingyen focis játékok labdás játékok labdarúgás chelsea liverpool manchester united arsenal 3d játékok

0 Tovább

Puppet Soccer 2015

Játssz a nagyfejű focistákkal a 2015-ös Bajnokok Ligája szezonjában, válaszd ki kedvenc csapatodat és egy játékost, és irány a csoportkör. A focis játékban a legjobb csapatok közül, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United, Deportivo, Dortmund, Juventus, Valencia, Olympiakos, Bayer Leverkusen, Chelsea és sok más bajnok csapat. A legtöbb csapatban több játékos közül választhatsz, minden játékosnak a képességéhez viszonyítva van ára. Ha elegendő pénzed van, akkor megvásárolhatod az adott játékost. A győztes mérkőzések után pénzjutalomban részesülsz, amelyből a már meglévő focistáid képességeit fejlesztheted. A Puppet Soccer 2015 játékban a célod, hogy megszerezd a 2015-ös Bajnokok Ligája győzelemért járó trófeát!

Kattints a képre a focis játék elindításához!

puppet soccer nagyfejű focisták nagyfejű focista játékok nagyfejű focis játék foci játék focis játékok játék játékok online játékok online focis játékok ingyen focis játékok nagyfejű ingyen focis játékok bajnok ligája játékok vicces játékok gyerek játékoks sport játékok szórakoztató játékok

0 Tovább

Football Headz Cup

Játssz a legújabb focis játékkal, amelyben ezúttal is az óriás fejű focisták a főszereplők. A játékban a legismertebb európai klubcsapatokkal játszatsz, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München. Sajnos a játék elején még ezek a nagy csapatok nem lesznek választhatóak, viszont később feloldhatod őket. A játék elején kattints egy számodra szimpatikus csapatra, majd irány a bajnokság.

A Football Headz Cup ingyenes focis játék bajnokságában kieséses rendszer alapján zajlanak a mérkőzések, ez azt jelenti, hogy ha veszítesz, akkor vége a bajnokságnak. Ha nyersz, akkor tovább léphetsz. Minden gól és győztes mérkőzés pontot ér számodra. Ezen pontok segítségével a játékban újabb és erősebb csapatokat oldhatsz fel. Ha megnyered a bajnokságot akkor a győzelemért járó serlegen túl megkapod a játékban kapható legmagasabb összeget.

A kiválasztott csapat minden esetben két játékosból áll. Az egyik játékos a kapunál várja a kezdést, míg a másik a középkörnél. Ebből kifolyólag a hátsó játékos inkább a védekezésben, míg az első a támadásban vesz részt. Természetesen, ha akarod, akár meg is cserélheted őket.

Football Headz Cup játék
Football Headz Cup játék

0 Tovább
«
123

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek