Egy igazán izgalmas focis játékal lepte meg a Miniclip a foci rajongókat. A Soccer Stars Online játék egy igazán izgalmas foci játék, amelyben nem a géppel kell megküzdened, hanem a világ különböző pontjain található játékosokkal.

Soccer Stars Online játék

 

A Soccer Stars Online focis játék rendkívül változatos. A játékban játszhattok regisztráció nélkül is, de a legnagyobb izgalmakat akkor élhetitek át, ha beregisztráltok.

A játék rendkívül egyszerű, a működése leginkább a gombfocira emlékeztet. Az ellenfelek felváltva következnek. Csak egyszerűen rá kell kattintani arra a játékosra, amelyet használni szeretnétek. Ezután be kell állítani a lövés irányát és erősségét. Lehet taktikát változatni, és új csapatokat vásárolni.

Ha beregisztráltok a Soccer Stars focis játékba, akkor a különféle bónuszok is elérhetővé válnak. Minden mérkőzés után bónusz aranyat kaptok ha nyertek. A bajnokságok különféle helyszíneken játszódnak. Minden mérközésre egy adott összeggel tudtok beszállni. Vannak különleges bajnokságok, ahol például dupla vagy semmi alapon játszhattok. Minden szobának megvannak a szabályai. Például, hogy hány gól után ér véget a játék. A győztes gólok száma a játék elején kettő, később azonban 3 és 4 gólos meccsek is feltűnnek. Légy te a legjobb játékos, szerezz barátokat és küzdj meg velük a nappaliból.

A játék különlegessége, hogy nem csak számítógépen érhető el, hanem a legismertebb mobil platformokon is.