Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Football Headz Cup

Játssz a legújabb focis játékkal, amelyben ezúttal is az óriás fejű focisták a főszereplők. A játékban a legismertebb európai klubcsapatokkal játszatsz, mint például a Real Madrid, Barcelona, Bayern München. Sajnos a játék elején még ezek a nagy csapatok nem lesznek választhatóak, viszont később feloldhatod őket. A játék elején kattints egy számodra szimpatikus csapatra, majd irány a bajnokság.

A Football Headz Cup ingyenes focis játék bajnokságában kieséses rendszer alapján zajlanak a mérkőzések, ez azt jelenti, hogy ha veszítesz, akkor vége a bajnokságnak. Ha nyersz, akkor tovább léphetsz. Minden gól és győztes mérkőzés pontot ér számodra. Ezen pontok segítségével a játékban újabb és erősebb csapatokat oldhatsz fel. Ha megnyered a bajnokságot akkor a győzelemért járó serlegen túl megkapod a játékban kapható legmagasabb összeget.

A kiválasztott csapat minden esetben két játékosból áll. Az egyik játékos a kapunál várja a kezdést, míg a másik a középkörnél. Ebből kifolyólag a hátsó játékos inkább a védekezésben, míg az első a támadásban vesz részt. Természetesen, ha akarod, akár meg is cserélheted őket.

Football Headz Cup játék
Football Headz Cup játék

0 Tovább

Puppet Soccer Champions

A népszerű Puppet Soccer focis játék sorozat legújabb részében igazán különleges focistákkal is találkozhatsz. Többek között a legdrágább játékossal, Chuck Norrissal is. A Puppet Soccer Champions játékban a különféle bajnokságok csapatai közül válogathatsz. Így lehetőséged van a legjobb olasz, spanyol, angol vagy német klubok megszerzésére. Minden klubból választhatsz sztárjátékost magadnak. Természetesen a drágább klubok játékosai drágábbak, így őket első körben nem is tudod megvásárolni (például Lionel Messi, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo vagy Zalatan Ibrahimovic). Gyűjtsd be a legjobb focistákat és irány a bajnokság. Nyerd meg a meccseket és próbáld meg megszerezni a kupát. Próbáld begyűjteni a bónusz játékosokat is, akikkel még izgalmasabb és humorosabb lesz a játék!

Puppet Soccer Champions

0 Tovább

Penalty World Cup Brazil

A mai játék főszereplője a portugál csapat lesz. Azon belül is a világsztár focista, Christiano Ronaldo. Nyerd meg a különböző csatákat a világbajnoki mérkőzéseken és zsebeld be a jutalmakat. Az első ellenfeled a nagy rivális, Spanyolország csapata lesz. A focis játékok közül már jól ismert irányítást kell használnod ennek a játéknak a folyamán is. Állítsd be az irányzékot, majd az erőt, és ha szükséged van csavard is meg a labdát.

Minden mérkőzést hendikeppel indítod, azaz az ellenfél vezetésével kezdődik a meccs. Például a spanyolok elleni mérkőzést 2-0-ról kell megfordítanod. Ez annyira nem veszélyes, hiszen 10 szabadrúgást kell ellőnöd, így legalább 3-szor kell eredményesnek lenned.

Penalty World Cup Brazil

0 Tovább

Puppet Soccer 2014

Közeleg a 2014-es labdarúgó világbajnokság, így egyre több focis játék kerül terítékre, ebben a játékban a részt vevő országok közül választhatsz ki egyet, és vezetheted őket győzelemre. A brazil foci vébé hamarosan megkezdődik, válaszd ki te is kedvenc csapatodat, és küzdj meg a hivatalos csoportokban az ellenfelekkel. A játék irányítása és stílusa hasonlít egy kicsit a népszerű Sports Heads Football sorozathoz, de mégis kicsit más. A világbajnokságon minden csapatban három játékos közül választhatsz majd, de a játék elején csak egy lesz feloldva. A többieket a mérkőzések győzelméért járó jutalmakból tudod feloldani.
Minden szerzett gól pontot ér a focis játékban. Ezenkívül megannyi bónuszt gyűjthetsz a játékosod számára, melyek lehetnek kedvezőek, de lehetnek negatív hatásúak is. Lefagyaszthatod, vagy letapaszthatod a földhöz játékosodat, megnövelheted a labda méretét, de akár teniszlabda méretűvé is zsugoríthatod.
Te melyik csapatot szereted? A brazilokat, a spanyolokat vagy netán Olaszország áll hozzád közelebb? Válaszd ki kedvencedet és vívj meg a 2014-es vébé trófeájáért!

Puppet Soccer 2014

0 Tovább

Rolling Football 2

A népszerű Rolling Football első része után a második rész is rengeteg izgalmat tartogat a focis játékok rajongóinak. A feladatod, hogy elhelyezd a pályán a különböző tárgyakat, méghozzá úgy, hogy a labda a segítségükkel a hálóba landoljon. A játék nem túl egyszerű, egy kis gondolkodásra mindig szükséged lesz. Pakold a bal felső sarokban található pálya elemeket a pályára, és ha kész vagy kattints a labdákra. 

Ha az összes labda a hálóba került, akkor teljesítetted a játékot. Rengeteg pálya áll rendelkezésedre, melyek egyre nehezednek! 

Kattints a képre, a játék elindításához!

Rolling Football 2

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek