Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szabadrúgás lövés

Freekick Football

Izgalmas szabadrúgásokat lőhetsz ebben a focis játékban. Az állított helyzetben lévő labdának állítsd be az irányát, hogy hol találnád el, és a lövés erejét! Ezután már csak abban kell bíznod, hogy a kapus nem fogja ki. A másik oldalon is helyt kell állnod, vagyis a kapuban. Védd ki az ellenfél lövéseit is, miközben te beveszed a kapuját!

Szabadrúgás

0 Tovább

Soccer Balls 2 - Pályacsomag

Soccer Balls 2 - Level Pack

A focis játékok közül nagy népszerűségnek örvend a Soccer Balls játék sorozat. Ebben egy csapattal kell játszanod, és értelemszerűen gólt kell szerezned! Az ellenfél kapuját kell megtalálnod, és abba betalálni. A csapatmunka itt nagyon fontos. Passzold ügyesen a labdát, és játszd ki az ellenfél játékosait. Bónusz pontokért gyűjtsd be az arany rögöket is a pályán!

Soccer Balls 2 - Level Pack

0 Tovább

Rugós foci

Elastic Soccer

A mai focis játék egy különleges játék. Hiszen nem élő focistákkal kell játszani, hanem bábukkal. A régi idők legkedveltebb focis játéka volt a rugós foci. Mindenki szerette, hiszen átélhette milyen is egy igazi focista élete. Lehetett játszani bent a meleg szobában télen is. A játék célja persze itt is ugyanaz, lődd be az ellenfél kapujába a labdát! Hajrá! :)

Rugós foci

0 Tovább

Rooney bosszúja

Rooney Rampage

Ki ne emlékezne Zidane és Materazzi 2006-os incidensére. Ezt nézve Rooney, eszébe jutott egy másik sérelem, melyben viszon már ő a főszereplő. Egyik mérkőzésen Ronaldo kiállítatta Rooneyt egy szabálytalanság után, és a hiedelmek szerint ezután a portugál a bíróra kacsintott. Itt az ideje hogy revansot vegyen Rooney, és elkapja Ronaldot! Intézz el mindenkit a pályán a Zidane módszerrel!

Rooney Rampage

0 Tovább

Nagyfejű focisták bajnoksága

Sports Heads Football Championship

A nagyfejű focisták remek játékkal jelentkeztek. A focis játékok közül kiemelkedik a mai játék, hiszen rendkívül hosszú, és izgalmas játékmenettel rendelkezik. Az angol premier ligából kell választanod magadnak egy csapatot, mellyel azután küzdhetsz a bajnoki címért. Minden csapatból egy ember játszik a meccseken. A célod, hogy a foci pályán a labdát az ellenfél hálójába lődd. Rengeteg bónuszt és extrát vehetsz fel a játék során! A körök végén fejlesztheted tudásodat!

Sports Heads Football Championship

0 Tovább

Focis Játékok

blogavatar

Ingyenes focis játékok, online focis játékok. Itt megtalálod kedvenc focis játékaidat, melyeket a böngésződben ingyenes játszhatsz!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek